Kultaharjun kennel  
Kultaharjun kennel
Valpar Våra hundar Kontakta
 Förstasida
 Valpar
 Våra hundar
 In memoriam
 Kontakta
 Hobbyer
 VIP agentur
 Links

B-Pentue syntyi 18.8.2009

Mindy sai Doodlen kanssa 8 pentua. Uroksia 5 ja narttuja 3.

Salon Seudun Noutajien Mölli-VEPE SOVE 4.8.2009

Oli ilo olla seuraamassa Rasmuksen työskentelyä mölli-VEPE SOVE kisassa Somerolla. Einen, Markun ja Rasmuksen yhteistyötä kehuttiin syystäkin. Rasmus oli kurssin priimus täydellä 100 pisteen suorituksella!

B-Pentueen lähtölaskenta alkoi 16.6.2009

Lorna haki lähetyksen suoraan Vantaalta ja Mindy saatiin hedelmöitettyä 24h kuluessa siitä kun paketti oli lähtenyt Englannissa liikkeelle.

Auran Nuuskujen Mölli-agility 8.6.2009

Ilonan ja Mistyn hieno yhteistyö jatkui maanantaina Auran Nuuskujen mölli-agilitykisoissa he tulivat kolmanneksi ja voittivat samalla Nuuskujen Möllimestaruuden 2009.

Näyttely Salossa 6.6.2009

Tämä oli oikea voitonpäivä meille. Kultaharjun nartut saivat AVO-luokan 1. ja 2. palkintosijan. Urosten puolellakin Rasmus (Kultaharjun Action Ride) tuli kolmanneksi.

Lisäksi Mistylle (Kultaharjun Action Comedy) tuli serti ja Tuikulle (Kultaharjun Action Force) vara-serti.

Uros kandien tapaaminen Englannissa 26.-30.9.2008

Syyskuun lopussa kävin Englannissa tutustumassa mahdollisiin uroskandidaatteihin seuraavaa pentuetta varten. Catcomben kennelin kahdesta uroksesta päädyimme lopulta nuorempaan Ch Catcombe Cock a Doodle Doo.

Näistä suunnitelmista tarkemmin B-pentueen sivuilla.

Näyttely Ypäjällä 20.7.2008

Tuikku (Kultaharjun Action Force) jatkaa erinomaisia suorituksiaan saamalla vara-sertin. Tuikku voitti junioriluokan ja oli narttujen neljäs.

Näyttely Raumalla 11.5.2008

Tuikku (Kultaharjun Action Force) antoi emolleen loistavan "äitienpäivälahjan" saatuaan sertin Rauman näyttelystä. Tuikku voitti junioriluokan ja oli narttujen kolmas.