Kultaharjun kennel  
Kultaharjun kennel
Puppies Our dogs Contact us
 Front page
 Puppies
 Overview
 A-litter
 B-litter
 C-litter
 D-litter
 E-litter
 F-litter
 G-litter
 H-litter
 I-litter
 J-litter
 Our dogs
 In memoriam
 Contact
 Hobbies
 Links

Kultaharjun Action Man


Roosa ja Reetu
Reetu n. 7kk ikäisenä

Aluksi perheen vanhempi koira, "Roosa" oli hieman varautunut uudesta tulokkaasta. Mutta nyt he tulevat jo hyvin toimeen.


Reetu oli hyvin oppivainen jo pentuna: luoksetulo, istuminen, pallon noutaminen ja ruuan odottaminen (=ruokakupille ei rynnätä, vaan maltetaan odottaa pieni hetki lupaa mennä) sujuvat mainiosti.


Äänenkäytön suhteen Reetu on ihan erilainen kuin Roosa: Roosa on yleensä hiljaa ja haukkuu vasta "äärimmäisessä hädässä", kun taas Reetu käyttää koko äänirepertuaariaan hyvinkin usein: se örisee tyytyväisyyttään sekä murisee ja haukahtelee Roosan tai lelun kanssa leikkiessään ja yrittää välillä komentaa Roosaa haukkumalla.


Kuulumisia

Laivakoira Reetu
Reetu purjehtimassa

Reetun kesäloma sujui mökillä ja veneellä. Reetu ui mielellään ja kävi usein mökillä lämpiminä päivinä itse tekemässä pienen uintilenkin kun olo kävi liian kuumaksi.

Veneellä Reetu on päässyt kiertämään niin itäistä kuin läntistäkin Suomenlahtea. Juhannuksena Reetu herätti suurta ihastusta Tammion saaressa, jossa se ikuistettiin pelastusliiveissään lukuisten juhannuspäivän juhlijoiden kameroihin.

Reetu on reipas veneilijä, joka ei vähästä hätkähdä: Tammisaaren satamassa se tipahti sateen kastelemalta veneen kannelta mereen, mutta nostettiin nopeasti pelastusliivien avulla takaisin veneeseen, eikä asia tuntunut juurikaan vaivaavan Reetua - emäntä taisi pelästyä enemmän.

Reetu leikkii mielellään kaikenlaisilla leluilla, erityissuosikkina on Roosan "puuhapyramidi", jonka Reetu oppi tyhjentämään nopeasti nappuloista jo hyvin nuorena pentuna.

Reetu Tammion saaressa
Reetu Juhanniksena 2007

Reetu ja Roosa leikkivät nykyään hyvin yhdessä ja Roosastakin on löytynyt paljon enemmän virtaa Reetun tulon jälkeen.Roosa ja Reetu mielipuuhassaan